Podvody s akciemi a cennými papíry společnosti Salomon Smith Barney

Obvinění z podvodu s akciemi společnosti Salomon Smith Barney vychází ze zjištění, že burzovní analytici klamou investory ohledně výkonnosti akcií. Vyšetřovatelé tvrdí, že podvody s akciemi společnosti Salomon Smith Barney napomohly dceřiné společnosti Citigroup udržet si klienty investičního bankovnictví, kteří se spoléhali na podvody s akciemi společnosti Salomon Smith Barney, aby ceny akcií neklesaly. Klíčoví analytici, jejichž názory byly respektovány, se podíleli na podvodech s akciemi společnosti Salomon Smith Barney tím, že dávali příznivé recenze na akcie klientů, místo aby je skutečně analyzovali.

Konkrétní případy, v nichž podvody s akciemi společnosti Salomon Smith Barney mohly hrát klíčovou roli, zahrnují její vztahy se společností Worldcom, která byla dříve velmocí v oblasti telekomunikací. Podezření na podvod s akciemi společnosti Salomon Smith Barney zahrnuje nabídku akcií v rámci IPO klíčovým vedoucím pracovníkům společnosti Worldcom, přičemž podvod s akciemi společnosti Salomon Smith Barney zajišťoval společnosti Worldcom rychlé finanční zisky výměnou za budoucí obchody se společností. Mezi další podvody s akciemi společnosti Salomon Smith Barney patří ovlivňování investorů, aby špatně investovali do klientských společností. Vyšetřování podvodů s akciemi společnosti Salomon Smith Barney již změnilo způsob zprostředkování prodeje akcií na Wall Street , a osoby poškozené podvody s akciemi společnosti Salomon Smith Barney by se měly obrátit na advokáta, aby s ním projednaly možné finanční odškodnění.

Tvrzení o podvodu společnosti Salomon Smith Barney

Zprávy pro společnost Salomon Smith Barney se právě zhoršily. Po rekordním celosvětovém vyrovnání ve výši 1,4 miliardy dolarů v dubnu 2003 byly podány žaloby na podvod s akciemi společnosti Salomon Smith Barney. Nyní probíhá řízení Salomon Smith Barney Stock Fraud Claims a nyní je mateřská společnost Salomon, Citibank, jednou ze dvou bankovních společností, které byly jmenovány v žalobě požadující 500 milionů dolarů.

Společnost Salomon Smith Barney byla jednou ze tří investičních firem, které na základě globální dohody o narovnání urovnaly případ podvodu kvůli poskytování neobjektivního poradenství v oblasti akcií. Investoři se cítili poškozeni a podali žalobu na podvod s akciemi společnosti Salomon Smith Barney v naději, že získají zpět ztracené investice. Jack Grubman, bývalý hvězdný analytik společnosti Salomon Smith Barney, byl obviněn z vydávání podvodných výzkumných zpráv a za urovnání zaplatil 15 milionů dolarů. Zapojení jedné z největších amerických investičních firem do podvodných praktik mělo za následek ztrátu důvěry investorů a Salomon Smith Barney stock Fraud Claims.

Kontaktujte nás a poraďte se s advokátem pro podvody společnosti Salomon Smith Barney .